Een prachtige IEC-zangdienst in de Hoofdstraatkerk in Hoogeveen (+ foto’s)

Een prachtige IEC-zangdienst op zondagavond 12 november in de Hoofdstraatkerk in Hoogeveen.

In een bomvolle kerk sprak ds. Cees ’t Lam over de mantel van Liefde: op 10 november de dag van de mantelzorg, op 11 november de mantel van Sint Maarten en op 12 november de dag van “wees een mantel van liefde in de wereld waarin je leeft”. Een toespraak die mij erg aansprak in een wereld vol haat en geweld.

Het Christelijk Mannenkoor Hollandscheveld o.l.v. Frank Kaman verleende ook zijn medewerking met mooie liederen. Het koor werd begeleid op piano door Herman Boerman uit Hardenberg. Een fantastische organist Gert van Hoef uit Barneveld haalde alles uit het orgel wat betreft  de begeleiding van de samenzang als ook improvisatie.

In een zo volle kerk is dan met elkaar zingen een groot feest. Een dienst om met dankbaarheid op terug te mogen zien.

Anne Kuipers, IEC-Hoogeveen.