Een warme kerst begint in de kerk

In Hoogeveen en omliggende plaatsen staan langs de verschillende toegangswegen naar het centrum en op andere plaatsen in Hoogeveen en omstreken borden met posters met de tekst: Een warme kerst begint in de kerk. Ook op de digitale evenementenborden van de Gemeente Hoogeveen worden hier de vele automobilisten op gewezen.

Voor heel veel mensen is Kerst verworden tot de fraai gedekte tafel met heerlijke gerechten en een stuk gezelligheid. Toch is dat niet de boodschap van Kerst! Kerst vertelt over de geboorte van Jezus Christus, de Zoon van God, onze Verlosser. In de kerken wordt hierover verteld. Dit verhaal maakt echt warm. Kom er naar luisteren.

Zie ook www.kerstinhoogeveen.nl  

Ook op de website van de verschillende kerken, de plaatselijke kerkbladen, de kerkentrommel, in de rubriek kerk en samenleving van de Hoogeveensekrant vindt u allerlei kerkdiensten die worden gehouden op 24, 25, 26, december. Kies er één en beleef het zelf; een warme Kerst begint in de kerk. Wanneer u een dienst aanklikt vindt u de aanvangstijden en bijzonderheden bij de diensten. Deze actie wordt georganiseerd door de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie in Hoogeveen. U wordt van harte uitgenodigd. ACR Kuipers IEC-Hoogeveen.