20 dec: Kerstoptreden Charis Music uit Dronten

Op zondag 20 december a.s. brengt Charis Music uit Dronten een dubbel kerstoptreden in de Tamboer in Hoogeveen.

De aanvangstijden: zijn ‘s middags om 14.00 en 16.00 uur.
Kaarten: €10 p.p. zijn verkrijgbaar aan de kassa bij de Tamboer en bij:
Anne Kuipers T. 0528-275358 – annekuipers2013@gmail.com
Gijs Verstegen T. 06- 14334118 – gijs762@gmail.com
Harry Lichtendonk – harrylichtendonk@gmail.com
De organisatie is in handen van IEC-Hoogeveen. 

Charis Music tourt elk jaar met kerst door Nederland met een programma vol verhalen, muziek en zang. Op eigentijdse en sfeervolle wijze brengen wij elk jaar het kerstverhaal dichtbij. Zeker in deze tijd, waarin we afstand tot elkaar moeten bewaren, is samen zijn, samen delen en samen vieren erg waardevol.

In het kerstprogramma van dit jaar willen we daar extra aandacht aan besteden. In een middagvullend programma gaan we vertellend en zingend het kerstverhaal door, waarbij mooie luisterliedjes en bekendere pop- en kerstliederen elkaar afwisselen. Kortom; een compleet programma voor iedereen. We zien er naar uit om in deze bijzondere periode kerst met u te vieren!