Livestream 24 dec: Kerstoptreden Charis Music uit Dronten

Donderdagavond 24 december om 20.00 uur is er een online kerstconcert van Charis Music vanuit Dronten.

De IEC had een kerstconcert willen organiseren in de Tamboer met Charis Music. Charis Music heeft vaker een kerstproject gedaan in Hoogeveen met de IEC.
Nu het niet mogelijk is in de Tamboer wordt ons de mogelijkheid geboden via livestream mee te genieten van een kerstconcert van Charis Music.
Wij nodigen u hier graag voor uit. En als u nog kans ziet gemeenteleden of anderen bekend te maken met deze mogelijkheid dan graag.
U kunt kijken via https://www.youtube.com/embed/_Kj1A2tCHzg

Op Youtube zijn verschillende liederen en diensten van Charis Music te vinden. Oa. dit kleine liedje https://youtu.be/kx-m19_2yTU

De IEC wenst u gezegende kerstdagen!
Een kerstboodschap. https://onedrive.live.com/?authkey=%21AC7Ayf%5FsbDUlVY8&cid=0BE48CC94304945F&id=BE48CC94304945F%21329328&parId=root&o=OneUp

Charis Music tourt elk jaar met kerst door Nederland met een programma vol verhalen, muziek en zang. Op eigentijdse en sfeervolle wijze brengen wij elk jaar het kerstverhaal dichtbij. Zeker in deze tijd, waarin we afstand tot elkaar moeten bewaren, is samen zijn, samen delen en samen vieren erg waardevol.

In het kerstprogramma van dit jaar willen we daar extra aandacht aan besteden. In een middagvullend programma gaan we vertellend en zingend het kerstverhaal door, waarbij mooie luisterliedjes en bekendere pop- en kerstliederen elkaar afwisselen. Kortom; een compleet programma voor iedereen. We zien er naar uit om in deze bijzondere periode kerst met u te vieren!