27 mrt: The Soul Preacher door The Legends in de Tamboer

The Soul Preacher door The Legends. Vrijdag 27 maart 20.15 uur in de Tamboerzaal.
De intense en opzwepende muzikale theatershow The Soul Preacher vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van The Soul Preacher, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde!

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als It’s a Man’s World! en I’m a Soulman, treden wederom op met Nederlands’ beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in Jesus Christ Superstar en Woodstock the Story. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is deze theatershow een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

https://detamboer.nl/voorstellingen/the-soul-preacher-2020