26 jan: Optreden Chr. Mannenkoor Ailanthus in de Goede Herderkerk Hoogeveen

Op zondagavond 26 januari 2020 zal er in Goede Herderkerk aan de Middenweg 14 in Hoogeveen een IEC-zangdienst en de afsluiting van de gebedsweek worden gehouden. De dienst wordt georganiseerd door het Wijkteam-Zuid van de IEC.

Spreker: Ds. J. Paans uit Hoogeveen.
M.m.v: Christelijk Mannenkoor Ailanthus uit Wezep o.l.v. Geurt Souman
Organist: Tim Vroom uit Hoogeveen.
Thema: “Vertrouw op Hem”
Schriftlezing: Psalm 146 Nieuwe berijming 
Aanvang van de dienst: 19.00 uur.
Toegang: gratis. Er worden wel twee collectes gehouden.

Het belooft weer een prachtige dienst te worden. Ook de afsluiting van de gebedsweek in Hoogeveen vindt plaats in de Goede Herderkerk in deze IEC-zangdienst door de commissie gebedsweek Bethel-kerk .

U bent van harte welkom in deze IEC-zangdienst en neem ook familie buren en vrienden mee.

ACR-Kuipers IEC-Hoogeveen

Over Ailanthus

Ailanthus is een bijzonder mannenkoor in de leeftijd variërend van 16 tot 70 jaar. Het koor is ontstaan uit een gelegenheidskoor, bestaat nu zo’n 6 jaar en heeft ongeveer 55 leden. In het koor wordt met veel passie en liefde gezongen en dat heeft zeker te maken met onze enthousiaste dirigent Geurt Souman. Geurt weet ons als geen ander te motiveren.

Ailanthus is de Latijnse naam voor hemelboom: een krachtige boom die heel groot en hoog kan worden. Met ons zingen hopen wij door te mogen dringen tot een ieder en misschien zelfs tot in de hemel. Het doel van ons koor is zingend te evangeliseren en de naam van de Here God groot te maken.

We hebben in onze korte bestaansgeschiedenis al veel optredens mee mogen maken. Zo hebben we meegedaan aan Nederland Zingt en hebben we een CD opgenomen: ‘Heer, U bent mijn leven’. Een jaarlijks terugkerend item is het Oranje concert en daarnaast treden we twee keer per maand op in verschillende kerken.