14 dec: Kerst-soepactie op de Hoofdstraat

De Evangelische Gemeenschap Hoogeveen organiseren al zo’n kleine 10 jaar een jaarlijkse Kerst-soepactie in december op de Hoofdstraat. Dan koken de Gemeenteleden soep voor deze actie en gaan er mee op uit om te getuigen van wat het Evangelie van Jezus Christus voor hun betekend.

En zo hebben wij vaak goede gesprekken met mensen waarin wij ze kunnen wijzen op Jezus Christus en om hun aan te sporen om een keuze voor Jezus te maken, of om terug te gaan naar de Kerk, of om ze te bemoedigen, of een folder mee te geven. Natuurlijk gaat dit samen met een heerlijk kopje soep en op een geheel ontspannende wijze!

Mensen staan vaak open voor het Evangelie, vaker dan we denken! Graag nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen of om mee te getuigen.
Aub niet alleen soep brengen want dan staan we wel 2-3 dagen op de Hoofdstraat of moeten het u teruggeven of weg gooien, en dat zou jammer zijn!

Graag tot ziens op zaterdag 14 december 2019! We beginnen rond +- 10.30 uur en eindigen de dag rond 16.00 uur.
De Heer zegene ons met moedigheid en liefde voor Hem!

Bekijk onderstaande foto’s en video voor een sfeerimpressie: