Grote belangstelling voor de Open Kerk op 1 augustus

Een welkomstwoord door Johan van Dam van de IEC. Een optreden van Brass Choir o.l.v. Ben Huisjes. Dit ensemble bracht een aantal prachtige liederen ten gehore. Er waren weer verschillende stands/tafels aanwezig met documentatie materiaal waar veel belangstelling voor was. Een aantal dames van de Alpha waren aanwezig om te vertellen over de Alpha-curcus die op 10 september weer begint om 18.45 uur in de “De Rank” Centrumkerk aan de van Echtenstraat 64 in Hoogeveen. U kunt zich opgeven bij  Femmy Peursum. Telefoon 06-51600684.

Verder vertelde de fam. Kramer enthousiast over Sri Lanka met fotomateriaal. De jeugd voor Gambia was vertegenwoordig door Christine Bruinsma en Okke Roorda die ook prachtige voorwerpen en foto’s lieten zien. Er werden films en foto’s vertoond via de beamer.
De organisatie was in handen van IEC-Hoogeveen. Er was gratis koffie of thee voor de bezoekers en ranja voor de kinderen waar veel gebruik van werd gemaakt. Met hulp van de vele vrijwilligers van de Hoofdstraatkerk was het weer een geslaagde open kerk. (foto : Anne Kuipers)