29 sept: Vocals ChoirWorx

Zondag 29 september komt Vocals ChoirWorx opnieuw naar Hoogeveen voor een muzikale en inspirerende dienst. Het koor, bestaande uit 20 zangers en zangeressen uit heel Nederland, staat onder leiding van Maarten Wassink uit Rotterdam (The Choir Company). Hij zal tevens de dienst leiden.
Vocals ChoirWorx heeft een divers repertoire, want naast liederen van het wereldberoemde Brooklyn Tabernacle Choir, zingt het koor ook liederen uit de klassieke hoek zoals het ‘Stabat Mater’ van Jenkins en wordt er veel Nederlands talig gezongen.

Tijdens de dienst op 29 september brengt het koor een aantal aanstekelijke worshipliederen en bent u van harte uitgenodigd deze met hen mee te zingen, want tijdens deze feestelijke dienst ligt de nadruk op het ‘samen zingen’. Dit alles is onder begeleiding van een live band.

Het is niet de eerste keer dat Maarten Wassink met Vocals ChoirWorx te gast is in Hoogeveen. De avonden staan garant voor beleving en inspiratie. Het wordt een laagdrempelige bijeenkomst, aansprekend voor jong en oud. Meer dan welkom!